Vibrator Kopen | De 6 Beste Vibrators nu 15% Korting |

Vibrator kopen? Hier moet je op letten!

Je gaat een vibrator bestellen: geweldig! Als dit je eerste vibrator is gaat er straks een wereld van genot voor je open. Maar als dit je eerste seksspeeltje is kan het lastig zijn om de juiste vibo te kiezen. Want hoe weet je nou welke vibrator voor jou het fijnste is? En welke geen rare materialen of stoffen bevat? Of welke het langste mee gaat? Hier zetten we alle antwoorden op deze vragen voor je op een rijtje, samen met een top 6 vibo's om het kiezen gemakkelijker te maken. En we hebben nog een (tijdelijke) actie: alle beste vibrators nu met 15% korting! Gebruik de code: vibratortop6 . 

 

De beste eerste vibrator - voor 'beginners'

Tegenwoordig zijn er vibrators, dildo's en andere seksspeeltjes in vrijwel alle vormen, soorten en maten. Alles is wel eens bedacht en gemaakt. Seksspeeltjes zijn namelijk een enorme industrie waar enorm veel grote bedrijven op inspelen. Vaak gaat dat echter ten koste van de kwaliteit. Daarom accepteert VibratorHeaven enkel producten van hoge kwaliteitsstandaarden, die aan alle keurmerken voldoen, en waarbij geen rare stoffen en/of materialen zijn gebruikt. Dat lijkt misschien logisch, maar een hele hoop grote verkopers van seksspeeltjes letten hier te weinig op. Zo is er bijvoorbeeld een groot aanbod jelly sekstoys. Niks mis mee zou je dneken, maar door de weekmakers die gebruikt worden bij de productie van deze toys zijn deze speeltjes uit den boze! Deze weekmakers zijn namelijk zeer schadelijk voor de gezondheid - zo schadelijk zelfs dat ze in heel Europa verboden zijn in kinderspeelgoed. Dat wil je niet in in je vibrator!

Als je voor het eerst een vibrator gaat bestellen kun je het beste voor een simpele vibrator gaan - maar wel één van goede kwaliteit. Natuurlijk heeft iedereen een eigen smaak en voorkeur, maar wij raden beginners altijd een simpel exemplaar aan van hoge kwaliteit, zonder toeters en bellen. Zo hoef jij je straks geen zorgen te maken dat er iets verschrikkelijks gebeurd (er bijvoorbeeld een diamantje van je vibrator opeens weg is na gebruik) en kun je de tril-sensatie op je gemak ontdekken. 

Wist je dat de eerste vibrator waarschijnlijk van Cleopatra was? Ook zij koos voor een simpel model als eerste trillende sekstoy; namelijk een gouden staafje met boze bijen erin (waardoor deze zou moeten gaan trillen). Wij kunnen ons niet voorstellen dat dit ooit goed gewerkt heeft en denken dat jij ook erg blij bent dat er tegenwoordig veeeeel betere alternatieven zijn. 

vibrator cleopatra

 

 

 

 

 

 

De juiste maat vibrator

Zoals met alles zijn ook seksspeeltjes in alle maten verkrijgbaar. Veel mensen vergeten het formaat echter goed te checken bij het online bestellen. We raden je dan ook aan om, als je meetkunde skills niet al te best zijn zoals bij ons het geval is (hadden we op de basisschool misschien toch op moeten letten), even de afmetingen te checken met een lineaal zodat je weet wat je in huis haalt. Als je je eerste vibrator koopt raden wij meestal een exemplaar aan met een diameter van 2 tot 3,5 cm. Dit klinkt misschien klein, maar dit is voor de meeste dames een prima formaat. Er bestaan enorm veel grotere (en kleinere) modellen - maar niet iedereen kan daar even veel van genieten. Door te beginnen met een normaal formaat kan je erachter komen of je voorkeur voor een mogelijk volgend exemplaat uit gaat naar een grotere- of juist kleinere sekstoy. 

 

kwaliteit vibrator

Ga voor kwaliteit

Kwaliteit is bij het kopen van een vibrator wel degelijk belangrijk. Dit betekend niet dat je meer dan 100 euro moet gaan uitgeven, maar wel dat je voor een exemplaar moet gaan die een tijd mee gaat, geen tot nauwelijks geluid produceert (dit lijkt ons tenminste wel zo handig) en die het gewoon erg goed doet. Hoewel er veel goedkope vibrators worden aangeboden zijn dit vaak speciale exemplaren, voor bijvoorbeeld clitoris-stimulatie of dubbele penetratie (ook voor anaal gebruik). Vaak kopen dames deze vibrators om te testen of zo'n type ze aanstaat, alvorens een duurder exemplaar te bestellen van hogere kwaliteit. Als je voor het eerst een vibrator gaat bestellen moet je dus denken aan een prijs van tussen de 30 en 70 euro (ligt er natuurlijk een beetje aan hoeveel je te besteden hebt voor een sekstoy. Je kan altijd nog upgraden naar een duurder model!).

 

 

Hoe gebruik je een vibrator?

Een vibrator kun je op verschillende manieren gebruiken, en er zijn verschillende vibrators voor verschillende soorten gebruik. Zo worden kleine vibrators vaak gebruikt om de buitenkant van de vagina, waaronder de clitoris, te stimuleren. Grotere vibo's zijn vaak bedoelt voor penetratie, en weer andere trillende seksspeeltjes hebben specifieke doelen, zoals het stimuleren van de g-spot of de clitoris. 

Een 'standaard' vibrator kun je echter op verschillende manieren gebruiken. Vaak begint de pret door de vibo op je clit te leggen, en hem daarna voorzichtig in de brengen. Als je een vibrator zoekt voor penetratie is het handig om er één te kiezen met verschillende standen; voor veel vrouwen is het trillen in de vagina namelijk wel even wennen en kan een krachtige vibrator inwendig gebruiken niet direct plezierig zijn. Vibrators voor de clitoris hebben vaak een extra kop, zodat de clitoris gestimuleerd kan worden tijdens de penetratie. Vibrators om de g-spot te stimuleren zijn vaak iets gebogen of hebben een gebogen kop om bij je g-spot te komen. 

Er is echter geen 'one-size-fits-all' oplossing om een vibrator te gebruiken. Je moet zelf onderzoeken en testen wat jij lekker vindt.

 

De eerste keer gebruiken

Wij raden altijd aan om nieuwe sekstoys eerst alleen te gebruiken, lekker op je gemak. Zo leer je jezelf en je seksspeeltje goed kennen voor je deze, eventueel, met een partner gaat proberen (wat overigens wel een goede aanrader kan zijn!). 

 

Top 3 vibrators voor beginners

Hieronder geven wij een lijst met de top 6 vibrators voor beginners - vrouwen die voor het eerst een vibrator kopen. Vergeet niet dat al deze vibrators nu met 15% korting te bestellen zijn! Gebruik de code: vibratortop6 . Wil je liever zelf op zoek naar een goede eerste vibo? Kijk dan hier: aanbod alle vibrators.

 

1: De Vibrator Tiger G5

vibrator tiger g5Deze vibrator is wat aan de gedurfde kant, maar misschien past dat juist heel goed bij jou. Hij is oplaadbaar (dus geen gekloot met batterijen) en heeft een fantastisch goede trilmotor - hierdoor geeft deze vibrator intense trillingen en kun je zowel je clitoris als je vagina ermee stimuleren. Dit is tevens een prima toy om lekker mee te expirimenteren, omdat de Tiger G5 uitermate geschikt is om je clitoris te stimuleren, jezelf te penetreren, en je g-spot te stimuleren. Door de vorm van de Tiger G5 kan dit zelfs allemaal tegelijk! Hierdoor blijft deze sekstoy erg lang spannend en kun je er zelfs na een aantal jaar nog steeds op nieuwe, spannende manieren mee expirimenteren. Natuurlijk is de Tiger G5 super stil, heeft deze maar liefst 12 standen, is deze buigzaam, waterproof en weekmakervrij!

De Tiger G5 is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat zeer lang mee. Bekijk de Tiger G5 in de winkel (€ 99,90 - gratis discrete verzending - gratis achteraf betalen - morgen in huis - nu met 15% extra korting!).

 

 

 

 

2: Pink Elegance

Pink Elegance vibratorDe Pink Elegance is een fantastische vibrator voor een erg lage prijs (€ 39,95 - met gratis verzending en nog met 15% korting!). Deze vibo is oplaadbaar en heeft 8 standen, wat 'm perfect geschikt maakt als eerste speeltje. Hoewel de trillingen niet zo krachtig zijn als die van de Tiger G5 spreken zelfs ervaren gebruikers nog erg lovend over het trillen van de Pink Elegance. Hij heeft een gebogen top, waardoor hij op verschillende manieren gebruikt kan worden en perfect is voor g-spot stimulatie. Daarnaast is de Pink Elegance waterproof, weekmakervrij en erg stil.

Bekijk de Pink Elegance in de winkel (€ 39,95 - gratis discrete verzending - gratis achteraf betalen - morgen in huis - nu met 15% extra korting!).

 

 

 

 

 

 

3: De Floret

Floret vibratorDe Floret is een klassieke vibrator met een moderne twist. Door de unieke vorm van de vibrator kun je er goed mee expirimenteren - dit maakt de Floret een uitstekende eerste vibrator. De diameter is 3,2cm en ook deze vibrator is oplaadbaar (niets is zo kut als zonder batterijen zitten als je vibrator opeens leeg is). In plaats van verschillende standen, heeft de Floret verschillende vibrator ritmes. Deze kun je kiezen met de knop op de achterkant van de Floret. Er zit een lampje op dat aangeeft welk ritme je kiest, hoe vol de batterij nog is, enzovoorts. Deze vibrator is super stil, waterproof en natuurlijk weekmakervrij. De Floret is super simpel in gebruik en een perfecte eerste keus!

Bekijk de Floret in de winkel (€ 64,95 - gratis discrete verzending - gratis achteraf betalen - morgen in huis - nu met 15% extra korting!).

 

 

 

 

 

 

 

Vibrators voor ervaren gebruikers

Ervaren gebruikers, vrouwen die al meer dan een beetje ervaring met seksspeeltjes hebben, raden wij in vrijwel alle gevallen een specifieker model vibrator aan. Het is lastig om hier een top 3 lijst voor samen te stellen omdat jij waarschijnlijk zelf al perfect weet wat je lekker vindt, hoe dik de ultieme vibrator moet zijn en wat je precies wilt stimuleren. Toch hebben we 3 exemplaren uit ons brede assortiment uitgelicht omdat deze van hoge kwaliteit zijn, super intense trillingen hebben en we hier van ervaren gebruikers eigenlijk altijd super-positieve reviews over krijgen! Wil je liever zelf door het aanbod vibrators spitten? Dat kan natuurlijk, klik hier om daar te komen.

 

 

Top 3 vibrators voor ervaren gebruikers

1: De Soraya

Soraya vibrator roseDe Soraya ziet er prachtig uit en is erg luxe; zo zitten er meerdere motoren in die voor fantastische vibraties zorgen. Deze vibrator is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en is gemakkelijk te bedienen en schoon te maken. Ook is de Soraya flexibel, waardoor de volledige controle hebt over waar (en hoe) je deze krachtige vibraties gebruikt. Zelfs de luxe verpakking vna de Soraya heeft kwaliteits- en designprijzen gewonnen. Deze uitstekende kwaliteit merk je ook zeker bij het gebruik ervan. 

Het geluidsniveau is ondanks de meerdere, krachtige motoren altijd onder 50dB en de Soraya kan na 2 uur opladen met gemak 4 uur lang gebruikt worden. Met 8 standen en de flexibiliteit en unieke vorm van de Soraya kan je deze vibrator op honderden verschillende manieren gebruiken en kan de Soraya ook de ervaren gebruiker blijven verrassen. Natuurlijk is deze vibrator waterproof. 

De Soraya is zeker één van de, misschien zelfs dé, beste vibrator van dit moment.

Bekijk de Soraya in de winkel (€ 219,00 - gratis discrete verzending - gratis achteraf betalen - morgen in huis - nu met 15% extra korting!).

 

 

 

 

2: De Mystim

mystim vibrator blauwDe Mystim verrast vrijwel iedere vrouw. Doot de diameter van 4,3cm is de Mystim super geschikt voor meer ervaren gebruikers. Het speciale van de Mystim is zijn dubbele vibraties. Dit is een vrij unieke feature; de vibraties worden afwisselend overgedragen of geconcentreerd op één plek. Dit zorgt voor een hele nieuwe ervaring, zelfs als je al de nodige vibo's versleten hebt. Door deze dubbele vibraties zijn er maar liefst 8 vibratie programma's en 5 intensiteitsniveaus te kiezen. Natuurlijk is de vibrator volledig waterdicht, oplaadbaar en zeerk stil. 

Bekijk de Mystim in de winkel (€ 74,95 - gratis discrete verzending - gratis achteraf betalen - morgen in huis - nu met 15% extra korting!).

 

 

 

 

 

 

3: De LELO Elise 2

Elise 2 vibratorNa het enorme succes van zijn voorganger is de LELO Elise 2 gemaakt. En dat is een enorm succes geworden! Vrijwel alle gebruikers zijn lovend over de krachtige vibraties - die 100% sterker zijn dan zijn voorganger! Met acht standen en een volledig waterdicht omhulsul is dit een absolute topper. De LELO Elise 2 komt met volledige garantie van 1 jaar en 10-jaar kwaliteitsgarantie - dit zegt al meer dan genoeg over de kwaliteit van dit fantastische product.

Bekijk de LELO Elise 2 in de winkel (€ 179,00 - gratis discrete verzending - gratis achteraf betalen - morgen in huis - nu met 15% extra korting!).

Goedkope Vibrator Kopen. De 6 Beste Vibrators nu 15% Korting

Soraya Vibrator Deep Rose

€ 219,00

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Vibrator Tiger G5 - Paars

€ 99,95

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
LELO Elise 2 - Zwart

€ 169,95

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Mystim Terrific Truman

€ 77,95

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis